Vraag een offerte aan

MRP Group biedt zijn diensten aan als syndicus om uw mede-eigendom in Brussel professioneel te beheren. Daarnaast staat ons team ook tot uw beschikking om de werken van uw recent aangekochte pand op te volgen of om op te treden als makelaar. Vraag een persoonlijke offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.

Ontvang uw offerte online

  • Gratis offerte
  • Snelle en gedetailleerde service
  • Antwoord binnen de 24 werkuren
Vul het formulier in

Offerte aanvraag

U wil een offerte ontvangen om te genieten van de diensten van een syndicus van mede-eigendom, een vastgoedexpertise ontvangen of hulp bij de makelaardij of het beheer van uw werken? Uw deskundige op dat gebied, MRP Group, helpt u graag verder.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard..

(* = champ obligatoire)

Une expérience unique

Nous sommes soucieux de vous offrir une navigation sécurisée et personnalisable. Nous utilisons à cette fin des cookies afin de vous proposer des offres adaptées à vos centres d’intérêt, recueillir anonymement des données de statistiques et vous permettre une visite la plus agréable possible.